HUYSE
HEERLYCK

Welkom bij Huyse Heerlyck Ontwikkeling

 

Huyse Heerlyck ontwikkelt momenteel het ‘Conincks Huys’ in Zevenhuizen, een project met circa 15 middelgrote hoogwaardige bedrijfsunits aan de Koning Willem Alexanderlaan. Het project heeft een functiemix van bedrijfsruimte, opslag, kantoorruimte en co-working. 

Het Conincks Huys is een initiatief van Transportonderneming [wecargo] BV. Zij zochten al enige tijd een locatie die voldeed aan hun wensen om een ruime werkplaats met ruim 4 meter inrij-hoogte te combineren met kantoorruimte.  Zo kwam het idee tot stand om zelf de ideale bedrijfslocatie te ontwikkelen.

Het ‘Conincks Huys’ onderscheidt zich dan ook doordat de initiatiefnemer en ontwikkelaar, zelf ook een van de belangrijkste gebruikers van het project wordt. Dit is merkbaar in de keuzes over kwaliteit, uitstraling, duurzaamheid en uiteraard gebruiksvriendelijkheid.

Heeft u interesse in het Coninck Huys, als locatie voor uw eigen bedrijf of als belegging om te verhuren? Neem contact op via ontwikkeling@huyseheerlyck.nl t.a.v. dhr. G. Wervers of bel 0180-326 235 / 0652666843.