HUYSE
HEERLYCK

Het Conincks Huys

Huyse Heerlyck ontwikkelt momenteel het ‘Conincks Huys’ in Zevenhuizen, een project met circa 15 middelgrote hoogwaardige bedrijfsunits aan de Koning Willem Alexanderlaan. Het project heeft een functiemix van bedrijfsruimte, opslag, kantoorruimte en co-working.
Het Conincks Huys is een initiatief van Transportonderneming [wecargo] BV. Zij zochten al enige tijd een locatie die voldeed aan hun wensen om een ruime werkplaats met ruim 4 meter inrij-hoogte te combineren met kantoorruimte.  Zo kwam het idee tot stand om zelf de ideale bedrijfslocatie te ontwikkelen.
Het ‘Conincks Huys’ onderscheidt zich dan ook doordat de initiatiefnemer en ontwikkelaar, zelf ook een van de belangrijkste gebruikers van het project wordt. Dit is merkbaar in de keuzes over kwaliteit, uitstraling, duurzaamheid en uiteraard gebruiksvriendelijkheid.Het Conincks Huys is een project met 12 zelfstandige koop units, 2 huur units en 1 hoekpand met co-working, gelegen aan de Koning Willem Alexanderlaan  in Zevenhuizen.
Het hoekpand heeft een functiemix van bedrijfsruimte, opslag, kantoorruimte en co-working. 

Het Conincks Huys is een initiatief van Transportonderneming [wecargo] BV. Zij zochten al enige tijd een locatie die voldeed aan hun wensen om een ruime werkplaats met ruim 4 meter inrij-hoogte te combineren met kantoorruimte.  Zo kwam het idee tot stand om zelf de ideale bedrijfslocatie te ontwikkelen.

Het ‘Conincks Huys’ onderscheidt zich dan ook doordat de initiatiefnemer en ontwikkelaar, zelf ook een van de belangrijkste gebruikers van het project wordt. Dit is merkbaar in de keuzes over kwaliteit, uitstraling, duurzaamheid en uiteraard gebruiksvriendelijkheid.

Heeft u interesse in het Coninck Huys, als locatie voor uw eigen bedrijf of als belegging om te verhuren? Neem contact op via ontwikkeling@huyseheerlyck.nl t.a.v. dhr. G. Wervers of bel 0180-326 235 / 0652666843.


Overzicht 3D project:

  • 3D Overzicht 1
  • 3D Overzicht 2

 

Locatie van het Coninck Huys:                                                                                                                                     Voor meer informatie en beschikbaarheid kijkt u naar het huidige Aanbod